blauwe vogel in kursaal

Limburgse onderneming vult 3 keer Kursaal Oostende

Clouseau, Billy Ocean en... Trudo Carlier van De Blauwe Vogel: dat is de line-up van het Kursaal Oostende in de komende weken. Het Truiense reisbureau zal op 17 september 3 keer de iconische concertzaal vullen met infosessies over reizen naar Dubai, Zuid-Afrika en Bali.

De Blauwe Vogel, het gekende reisbureau van de familie Carlier, is al lang niet meer alleen in Limburg actief. Als specialist in groepsreizen en cruises, boeken klanten vanuit heel het land hun package deals bij de traditierijke onderneming uit Sint-Truiden.

Huidig zaakvoerder Trudo Carlier, intussen de 18e generatie die van vader op zoon De Blauwe Vogel aanstuurt, organiseerde in 2019 voor het eerst een massa-evenement om het aanbod van zijn cruises voor te stellen. De Coretec Dôme in Oostende was toen gevuld met meer dan 3.000 geïnteresseerden.

Nu het reizen opnieuw zonder beperkingen mogelijk is, hervat De Blauwe Vogel de formule om via groots opgezette shows het aanbod te presenteren. “Op 17 september stellen we in Kursaal Oostende 3 van onze meest populaire bestemmingen voor aan het grote publiek”, vertelt Trudo Carlier. “Het programma van de reizen naar Bali, Zuid-Afrika en Dubai/Abu Dhabi wordt uit de doeken gedaan door de gidsen en hoteleigenaars van daar. Het is een leuke formule om op heel korte tijd alle details te leren kennen van de droomreizen die vele klanten al lang op hun verlanglijstje hebben staan.”

Het event is niet alleen leuk voor de klanten, maar ook voor het team van De Blauwe Vogel. “Het is inderdaad eens iets anders voor onze mensen om dit grootse gebeuren op te zetten. Ze kijken er enorm naar uit en hebben er veel zin in.”

(Wie nog een gratis plaatsje wil voor de shows op 17 september, kan zich registreren op de website.)