Voka West-Vla origineel

Voka West-Vlaanderen pakt uit met een innovatie bootcamp op Vlerick-niveau

KORTRIJK - Voka West-Vlaanderen pakt uit met een tiendelige Innovation Academy. Om Woody Allen te parafraseren: alles wat je al altijd over innovatie wilde weten, maar nooit durfde te vragen, passeert er de revue. Daar staan de sprekers- lesgevers die drijven op het hoogst denkbare niveau garant voor.  

De Innovation Academy gaat eind deze maand van start en eindigt in de loop van de maand december. Om de twee weken op vrijdag wordt in Brugge (Voka-zetel) een volledige dag en telkens door een andere spreker diep ingegaan op wat innovatie allemaal kan betekenen voor bedrijven. Hoeft het gezegd dat innovatie dé key is om te overleven in de toekomst en de concurrentie de baas te kunnen.

De keurgroep van sprekers drijft op ontzettend hoog niveau. “We durven zonder schroom zeggen dat deze opleidingsreeks op Vlerick-niveau zal drijven, en daar zijn we best fier op”, aldus Marijke Bouciqué namens Voka West-Vlaanderen. Met dit initiatief wil Voka alle mogelijke aspecten belichten, en dat met een praktische inslag. Op het einde van de rit moeten de deelnemers aan de Innovation Academy een à la carte innovatiestrategie kunnen implementeren in hun eigen bedrijf.