Club Après Afterwork past zich aan post-corona werkcultuur aan

TURNHOUT- Na een korte zomerstop keert Club Après Afterwork terug naar fuifzaal Futur. De organisatoren volgen de veranderingen in het bedrijfsleven op de voet.

Club Après Afterwork komt uit de koker van Raphaël Van Reusel en Ian Christens, die al zes jaar de jongerenevents Club Wolf organiseren in de Futur. Voor de eerste edities in 2021 en 2022 werkten ze samen met Michaël Cordie. Zijn plaats wordt dit seizoen ingenomen door Joran van Bosch.

Gewijzigde aanpak

Tijdens de eerste jaargang staken de coronamaatregelen nog stokken in de wielen. De organisatoren merken dat de bedrijfscultuur ondertussen veranderd is. “Het klassieke nine-to-fivemodel is verdwenen”, stelt Raphaël Van Reusel vast. “Er worden veel meer flexibele uren gehanteerd. Daarom wijken ook wij af van het klassieke afterworkverhaal. Onze deuren openen om 21u. Zo krijgt iedereen de kans om er van de start bij te zijn.”

Voor werkgevers

Na vijf succesvolle edities met vooral werknemers richt Club Après zich nu ook op de werkgevers. “We bevinden ons momenteel in een heuse war for talent”, zegt Joran van Bosch. “Een goede werkkracht vinden is al niet gemakkelijk. Om hen ook nog eens aan boord te houden, moet je creatief uit de hoek komen. Met onze Club Après Afterwork geven we bedrijven de kans om hun werknemers in de watten te leggen.”

Het concept met voor iedere editie een ander thema blijft behouden. De volgende vijf Club Après Afterworks zijn er op 16 september (disco fever), 10 november (make love not war), 24 februari (winter’s tale), 7 april (tropical garden) en 15 mei (lust for life). Tickets kosten 11 euro.