Picture2 Foto IF

Bike Republic neemt CycloM-winkels over, extra personeel gezocht

AALST, NINOVE - Bike Republic, de fietsenketen van Colruyt Group, neemt vanaf 1 september CycloM in Ninove en Aalst over. Beide winkels worden binnenkort in een Bike Republic-jasje gestopt. “Het team van CycloM blijft weliswaar op post”, luidt het. “We zoeken zelfs extra verkopers en technici om de collega’s in de Denderstreek te versterken.”

Bike Republic Aalst en Ninove worden inmiddels de 26ste en 27ste winkel van de fietsenwinkelketen. “Die snelle uitbreiding past binnen een bewuste strategie om in een razendsnel veranderende fietsbranche dé referentie te worden op het vlak van e-bikes en slimme mobiliteit”, zegt general manager Wim Teerlynck. “De Denderstreek was tot nu toe nog een blinde vlek voor ons. Daar komt nu dus verandering in met de overname van CycloM.”

Zelfde assortiment

De personeelsleden uit Aalst en Ninove zullen blijven, meer nog: de overnemer zoekt zelfs extra verkopers en technici om de collega’s in de Denderstreek te versterken.

“Ook het assortiment blijft momenteel behouden en wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid met een mooi gamma elektrische fietsen en speed pedelecs van verschillende merken. Zaakvoerder Marijn Van den Bleeken zal vanuit zijn expertise de businessontwikkeling van Bike Republic mee ondersteunen.”