ppg work station

Verfgigant strijkt neer op Corda Campus

Multinational PPG, goed voor een omzet van 16,8 miljard dollar, opent op de Corda Campus in Hasselt een gloednieuw kantoor. Van hier moet de business voor architecturale verven van merken als Sigma worden aangestuurd.

PPG is een beursgenoteerde multinational met hoofdkantoor in Pittsburgh, VS. Het bedrijf bestaat 140 jaar en heeft vestigingen in 75 landen. Er wordt verf en afgeleide producten gemaakt van merken als Sigma, Histor, Gori, Rambo en vele andere. In België heeft PPG vandaag 250 werknemers, verdeeld over 20 winkels en administratieve zetels in Deurne, Mechelen en Hasselt.

Het kantoor aan de Genkersteenweg voldeed niet meer aan de eisen, waarop werd beslist om op de Corda Campus een gloednieuwe vestiging in gebruik te nemen. Voor de inrichting werd gekozen voor duurzaam en lokaal vervaardigd kantoormeubilair, luchtzuiverende tapijttegels en wandverf met ecolabel.

“De faciliteiten bieden een uitstekende omgeving voor onze klanten en medewerkers om samen te werken, en we geloven dat de nieuwe ruimtes deze relaties verder zullen versterken en de service die we leveren zullen verbeteren,” zegt Marc Vansteelant, commercieel directeur PPG België. “We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in ons nieuwe onderkomen.”