Made in vakantie zee Foto Michaël Cambien

Ook Made in gaat in zomermodus

Voor de horeca en toeristische sector zijn het topmaanden, maar de meeste bedrijven gaan de komende weken in vakantiemodus. Ook bij Made in mag de riem een (klein) beetje losser. We blijven het bedrijfs- en ondernemersnieuws in jouw regio op de voet volgen, maar tot 21 augustus wordt de dagelijkse nieuwsbrief ingeruild voor drie exemplaren per week. We wensen alle ondernemers, zelfstandigen en bedrijfsleiders – klein en groot – een ontspannen en vooral ook inspirerende vakantie toe. En blijf zeker al jullie nieuws en verhalen aan ons melden!

Hou ons op de hoogte
Ben je net gestart, opende je een nieuwe vestiging of heb je een nieuw product gelanceerd? Misschien ben je net een nieuwe samenwerking aangegaan of heb je een overname achter de rug? Groeicijfers of een jubileum te vieren? Laat ze ons weten, want ondernemen is ook verhalen delen.

Stuur een mailtje met jullie nieuws, contactgegevens en een rechtenvrije foto naar redactie@madeinkempen.be en onze redactie zal het meteen bekijken voor eventuele publicatie.