MarcoBos_BjornHamerling_WillemBos1 kopie

APK zet voet aan wal in Zeeland

In de ambitie om elk jaar met minstens 20% te groeien heeft het Peltse bedrijf APK in één klap vier bedrijven overgenomen in het Nederlandse Zeeland. De firma's die voortaan onder Paul Kerkhofs ressorteren zijn actief in weg- en waterbouw, ondergrondse kabels en leidingen, telecominfrastructuur en grondzuig- en sleufloze technieken.

APK Group neemt Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke en Bos Aannemingsbedrijven over, inclusief de dochtermaatschappijen Bos Grijpskerke en De Voogd Kabels en Leidingen. Daarmee dekt de aannemer uit Pelt nu alle zuidelijke provincies in Nederland af.

De ondernemingen die de groep vervoegen, krijgen van APK de ondersteuning om verder te groeien. Daar moeten onder meer de synergie-effecten voor zorgen. Er kan beter worden ingespeeld op de stijgende vraag naar capaciteit en diensten voor de klanten.

“Deze overname is een mooie stap in het uitbreidingsproces, omdat de activiteiten complementair zijn aan die van APK Group en elkaar zodoende versterken”, aldus Paul Kerkhofs. En ook Bjorn Hamerling, CEO van APK Group Nederland, is enthousiast: “De maatschappij staat niet stil. Meedraaien in de wervelwind van verandering is de boodschap. Met deze overname kunnen we voldoen aan de wensen en behoeftes van onze klanten en partners in Zeeland.”

Willem en Marco Bos, voorheen directeur-eigenaar van de overgenomen bedrijven, hebben er vertrouwen in. “Wij geven onze groep met een gerust hart door aan APK Group. De kernwaarden komen sterk overeen en bieden kansen om verder te groeien. We zien de toekomst samen met APK Group zonnig in en kijken er naar uit om samen mooie projecten te realiseren.”