Dimix Lars en Liesbeth

Dimix drijft zakencijfer op vanuit Zwartberg

Dimix, actief als groothandel in machines en toebehoren voor de grafische sector, heeft het nieuwe bedrijfsgebouw op het industrieterrein Genk-Noord officieel geopend. Het ondernemende echtpaar Lars Vreeke en Liesbeth Houbrechts investeerde flink in een nieuwe uitvalsbasis, die dient als logistiek centrum voor de groep.

Dimix was al gevestigd in Genk, maar kampte zodanig met plaatsgebrek dat werd uitgekeken naar een nieuwe vestiging. Het oog viel op een locatie in Zwartberg (Genk-Noord), waar in een ver verleden de kolenwasserij van de steenkoolmijn stond. Enkele maanden geleden nam het bedrijf al zijn intrek in de nieuwe gebouwen, maar afgelopen weekend stond de officiële opening op de agenda. In aanwezigheid van personeel, klanten, leveranciers en hoogwaardigheidsbekleders, gaven zaakvoerders Lars Vreeke en Liesbeth Houbrechts het startschot van de nieuwe uitvalsbasis. De Genkse vestiging wordt vooral gebruikt als centraal magazijn om materialen te verschepen naar klanten uit de grafische industrie (signmakers, reclamebedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops,…). De machines die Dimix verdeelt, worden dan weer vanuit de hub in Breda verzonden.

Voor het Genkse bedrijf betekent de nieuwe thuis alvast een boost in de dynamiek. De extra ruimte en efficiëntie zijn een bron van motivatie voor de medewerkers. Dimix heeft dus de wind in de zeilen.