Afbeelding14 Karl Verlinden, Bert Brugghemans, Greg Aertssen en Jacques Vandermeiren.

Antwerpse business club FluvAnt zet prominente leden in de bloemetjes tijdens laureatenviering

ANTWERPEN - Er was heel wat reden tot vieren gisterenavond bij FluvAnt. De Antwerpse business club huldigde er drie van zijn leden die zich vorig jaar lieten opmerken.

Zo werd Antwerps brandweercommandant Bert Brugghemans begin dit jaar uitgeroepen tot Overheidsmanager van het Jaar 2021 terwijl Aertssen Groep vorig jaar Onderneming van het Jaar werd. Ook havenbaas Jacques Vandermeiren tekende present als een van de finalisten bij de verkiezing tot Manager van het jaar 2021. Nu de coronamaatregelen het opnieuw toelaten, werden ze gisterenavond op gepaste wijze in de bloemetjes gezet tijdens een laureatenviering.

LEES OOK. Group Aertssen haalt alles uit de kast om werknemers te verwennen: festival met Natalia, Clouseau en #Likeme

Fier

“We hebben tal van prominenten uit belangrijke Antwerpse organisaties in ons midden”, zegt voorzitter Karl Verlinden. “Ze kunnen bij ons van gedachten wisselen over de uitdagingen waar managers vandaag mee geconfronteerd worden. We zijn fier dat we deze laureaten in onze rangen hebben en zijn er van overtuigd dat ook andere van onze toppers de komende jaren nog in de prijzen zullen vallen.”