Aldi Schelle Foto: rr

Aldi in Schelle sluit week de deuren voor ombouw

SCHELLE - De Aldi-vestiging aan de Provinciale Steenweg in Schelle sluit op zaterdag 11 juni reeds om 16u de deuren en houdt de deuren daarna een week dicht. De winkel wordt omgebouwd volgens de nieuwe winkelinrichting.

“Voortaan krijgt het versassortiment een prominente plaats vooraan in de winkel”, vertelt Koen Piessens, Managing Director Sales bij Aldi. “Na de ombouw zullen de klanten alle verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis en ‘chilled convenience’ (zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken) onmiddellijk bij het binnenkomen in de winkel aantreffen. Op die manier wordt een versmarktbeleving gecreëerd.”

De ombouw in Schelle maakt deel uit van een tweede testfase van de nieuwe winkelinrichting. Het concept wordt reeds toegepast voor de nieuwe en vernieuwde winkels, nu loopt een test om de nieuwe winkelinrichting ook te plaatsen in reeds bestaande winkels.

De vestiging in Schelle heropent op zaterdag 18 juni de deuren. Gedurende de sluiting kunnen klanten terecht in de naburige Aldi-winkels in Hemiksem, Aartselaar en Boom.