genomineerden_genk

Ranieri, GPS of Sanmax Projects: wie haalt het volgens u?

De award voor Genker Ondernemer van het Jaar nadert opnieuw de ontknoping. Dit najaar zal de lokale Unizo-afdeling aan de hand van een onpartijdig juryverslag uitmaken wie met de eer mag gaan lopen. Er blijven 3 kanshebbers in de running: Gianfranco Raineri (Raineri), Kristof en Sanne Lambie (GPS) en Gwen Claes (Sanmax Projects).

De drie genomineerden voor de derde editie van de UNIZO Genker Ondernemer van het Jaar 2022 werden zopas bekendgemaakt tijdens een keynote van voormalig topscheidsrechter en ondernemer Bjorn Kuipers. Zij kennen het verdict dit najaar, als na een inspectie door een onafhankelijke jury, de prijzen worden verdeeld.

Tijdens het afsluitende gala in september zal voor het eerst ook de Genker Lifetime Achievement Award worden uitgereikt. Daarmee wil Unizo Genk een ondernemer in de kijker zetten die zijn hele carrière lang een prominente rol speelde in het Genkse ondernemerslandschap.

Voorzitter van Unizo Genk, Luca Bruno, licht toe waarom de vereniging deze prijsuitreiking organiseert: “Met deze awards willen we een dubbel doel bereiken. Enerzijds willen we als organisatie van zelfstandige ondernemers het ondernemerschap in de kijker te zetten. ‘A good example has twice the value of good advice’. Anderzijds zijn we allemaal trots op Genk en willen we mensen belonen die een trotse ambassadeur zijn voor onze stad en de Genkenaren.”

Wim Lenaers, voorzitter van het Award-comité, zal nu de jury op pad sturen om de 3 finalisten te screenen. Gianfranco Raineri (Raineri), Kristof Lambie & Sanne Lambie (GPS) en Gwen Claes (Sanmax Projects) mogen zich dus aan een spervuur van vragen verwachten… En stiekem kunnen ze al nadenken over de woorden van de overwinningsspeech… Je weet maar nooit!