1 Stijn Vande Casteele (2de van rechts) en het team van Sweepatic.

Leuvens bedrijf Sweepatic neemt deel aan conferentie in San Francisco

LEUVEN - Het Leuvense bedrijf Sweepatic zal dit jaar deelnemen aan de RSA Conference in San Francisco, dat doorgaat van 6 tot 9 juni. Bezoekers kunnen tijdens deze beveiliginsconferentie alles te weten komen over IT-beveiliging. De cybersecurityspecialist zal ter plaatse onder meer de voordelen van zijn External Attack Surface Management-platform presenteren.

De RSA Conference is een van de grootste IT-beveiligingsbeurzen ter wereld. Op stand 0643 in de South Expo van het Moscone Center stelt Sweepatic zijn External AttackSurface Management-platform voor. Het platform helpt bij het in kaart brengen, bewaken en verminderen van aanvalsgebieden van ondernemingen.

De verzamelde resultaten worden samengevoegd tot één dataset, waardoor een nauwkeurig beeld wordt gegeven van alle verkeerde configuraties en mogelijke cyberaanvaldoelen. De geëvalueerde gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om potentiële bronnen van gevaar te minimaliseren.

“We zijn verheugd om dit jaar weer ter plaatse te zijn om onze oplossing te presenteren als onderdeel van de RSA-conferentie”, zegt Stijn Vande Casteele, oprichter en CEO van Sweepatic. “Veel bekende bedrijven maken al gebruik van ons EASM-platform. Op de conferentie zullen we vooral meer contacten kunnen leggen, ideeën kunnen uitwisselen met andere aanwezigen en het bewustzijn van onze oplossing kunnen vergroten.”