2

Korfbalclub zoekt partnerschappen in ondernemerswereld

LEUVEN - Korfbalclub KC Leuven is op zoek naar strategische samenwerkingen met Vlaams-Brabantse bedrijven. Eerder ging de hoogst geklasseerde club van de provincie al een samenwerking aan met de bekende vastgoedmakelaar Living Stone. Nu wil ze nog meer bedrijven warm maken voor het project. De zoektocht kadert in een doorstart die de sportvereniging neemt sinds corona voorbij is.

Na de coronaperikelen beeft de korfbalcompetitie een doorstart gemaakt. Ook KC Leuven heeft de sportieve trein niet gemist, en haalde op extra sportief vlak met vastgoedmakelaar Living Stone een nieuwe hoofdsponsor. Ook het ledenaantal neemt toe.

Reden genoeg voor de club – die haar thuiswedstrijden aan het Van Hovestadion in Kessel-Lo afwerkt – om de hand te reiken naar de Vlaams-Brabantse bedrijfswereld. De club is concreet op zoek naar enkele langetermijnsamenwerkingen met bedrijven uit de provincie. Ondernemers, zelfstandigen of kmo’s die de club willen steunen (zij het financieel, materieel of via infrastructuur of andere mogelijkheden), zijn van harte welkom.

“Als club zijn we constant in beweging en willen we al onze leden de beste omkadering bieden. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven die ons daarbij een duwtje in de rug kunnen geven. In ruil kunnen wij hen mooie visibiliteit geven via bannering, social media, product placement op wedstrijddagen of het peterschap van een jeugdploeg. Er zijn heel wat mogelijkheden. En daarnaast nemen we ze natuurlijk op in onze korfbalfamilie”, zegt Bianca François, voorzitster van KC Leuven.

 Bedrijven die interesse hebben om een partnership aan te gaan met de Leuvense club, nemen contact op met Koen Cypers, koen.cypers@gmail.com of 0486 916 966.