Afbeelding5 Foto Provincie Antwerpen

Uitbater gezocht voor duurzame ijskar of foodtruck aan de Netedijk

LIER - Provincie Antwerpen zoekt een concessionaris van een duurzame ijskar of foodtruck voor de Netedijk aan het PIME op de Mechelsesteenweg in Lier. De uitbating is voor een beperkte periode, namelijk elk weekend in juni, juli en augustus 2022.

“Het Provinciaal Instituut voor Milieueducatie (PIME), gelegen aan de Netedijk tussen Duffel en Lier, speelt een belangrijke rol in het ontvangen en bewustmaken van bezoekende schoolgroepen. De waarde van onze natuur leren appreciëren en deze met zorg behandelen, is een belangrijk aspect van het streekverhaal van de Kleine Nete”, zegt Barbara Pardon.

Kleine horecaservice

“We willen deze boodschap ook bij het grote publiek en de individuele bezoeker brengen tijdens de zomerweekends. Deze zomer kunnen gezinnen op pad in de tuin van het PIME en er de natuur ontdekken aan de hand van leuke belevingsopdrachten. We wensen de vele fietsers langs de Netedijk en de bezoekende gezinnen een kleine horecaservice aan te bieden. Wij denken hierbij aan een roomijs- en/of drankenverkoop, maar het kan ook iets anders zijn.”

Wie interesse heeft, kan de last- en toewijzingsvoorwaarden samen met het inschrijvingsformulier opvragen bij Barbara Pardon. Je kunt het inschrijvingsformulier indienen tot uiterlijk 1 mei om 12u.