Afbeelding3 Foto fvv

Starter van de week: Leni & Louise

DRONGEN - Vlakbij het station van Drongen opent ‘Leni & Louise’ opnieuw de deuren. De koffiebar van Greet Swimberghe (48) is vaker open en je kan er nu ook ontbijten.

Greet werkt al twintig jaar voor de radio. Maar sinds afgelopen najaar vind je de Drongense ook vaak in haar eigen koffiebar, in de oude kantine van tennisclub Apollo 10 in de Drongenstationstraat. ‘Leni & Louise’ (-) was van september tot december geopend. Dat verhaal krijgt nu een vervolg. “Zeker op zonnige dagen was het soms druk”, zegt Greet. “Blijkbaar hadden de Drongenaars er nood aan.”

Greet opent opnieuw de deuren van ‘Leni & Louise’. Foto fvv

Aan de formule verandert niet veel. “Al zijn we nu elke week geopend van woensdag tot en met zondag. Tijdens de weekends serveren we sinds kort ook een ontbijt, op reservatie. De kaart is bovendien wat uitgebreid, met twee extra biertjes en huisgemaakte limonade.”

‘Leni & Louise’ blijft open tot eind juli, al krijgt de pop-up ook daarna mogelijk een vervolg. “Maar mijn vaste job opgeven, dat is niet aan de orde”, zegt Greet. “Het zou een grote stap zijn. Maar ik geniet van elke dag in de koffiebar, en het geeft me heel veel energie!”

Meer info vind je op de Facebookpagina van Leni & Louise.