Energieconcepten opent nieuwe showroom in Arendonk

ARENDONK - Energieconcepten opent een nieuwe showroom. Voor wie zondag wil langskomen op de Hoge Mauw 1010, staat een drankje klaar vanaf 10u. Om 15u is er live muziek, maar er zijn ook fiets- en wandeltochten uitgestippeld.

Energieconcepten, een bedrijf van de Groep Vanhout, bestaat al vijftien jaar. Jo Vervoort is algemeen directeur, Tom Teunkens al geruime tijd business developer bij Energieconcepten.

Het bedrijf is een pionier in het vinden van een oplossing om te verwarmen en te koelen op een milieuvriendelijke manier. De jarenlange ervaring helpt Energieconcepten om de klanten te begeleiden naar de best mogelijke oplossing.

 

 

Zaakvoerder Jo Vervoort is vooral op zoek naar nieuwe medewerkers.

De jongste jaren zijn er veel mogelijkheden bijgekomen en wordt het moeilijker om door het bos de bomen nog te zien. Daarom investeerde Energieconcepten in een showroom, om visueel duidelijk te maken welke toestellen en welke oplossingen voor de klant de beste zijn.

Ondanks die investering is Energieconcepten niet meteen op zoek naar nieuwe klanten. “Op dit ogenblik kunnen we de opdrachten amper bijhouden en zijn we eerder op zoek naar nieuwe collega’s”, geeft Jo Vervoort toe. “Projectleiders of installateurs die bij ons willen komen werken, mogen dus zondag zeker langskomen.”