harol all stores kermt

Klimaatvriendelijke keuzes in Kermt

All Stores, de leverancier van zonwering, rolluiken en poorten die sinds de overname van Paul Meynen in 2017, actief is in Kermt (Hasselt), heeft een totale metamorfose achter de rug. Zaakvoerders Bjorn en Kim hebben fors geïnvesteerd in de facelift van hun bedrijfsgebouwen, met een gloednieuwe showroom als kers op de taart.

All Stores is een officiële verdeler van Harol, de gekende producent van zonwering uit Diest. Het volledige gamma wordt nu getoond in de vernieuwde showroom van All Stores in Hasselt. “Het is heel belangrijk om onze klanten efficiënt te informeren en adviseren”, zegt zaakvoerder Bjorn Deroye. “Ze moeten begeleid worden om op maat van hun project, de juiste toepassing te kunnen kiezen. Daarom hebben we een interactief en modulair systeem opgezet waarin alle mogelijkheden uitvoerig kunnen gedemonstreerd worden.”

De investering in de nieuwe gebouwen houdt tevens een switch naar duurzaamheid in. “Onze elektriciteit wordt opgewekt door zonne-energie”, aldus nog Bjorn Doroye. “Duurzaamheid is belangrijk. Wij willen daar zelf het goede voorbeeld in geven. Klanten die kiezen voor een efficiënte zonwering, hoeven geen zware elektriciteitsfacturen te betalen aan airco-toestellen. Goed voor hun portefeuille én goed voor het milieu. Op die manier verhogen ze hun comfort en dragen ze positief bij aan een klimaatneutrale maatschappij. Mooi, toch?”