Afbeelding7

City Camping wordt week lang openlucht coworking

LINKEROEVER - Het allereerste cowork outdoor event in ons land, dat wil Kamping Kantoor zijn. Op de terreinen van de City Camping op Linkeroever wordt van 16 tot 20 mei in openlucht samengewerkt.

De bedoeling is dat freelancers, werknemers en iedereen die wil daar op de terreinen komt werken, al dan niet gecombineerd met één of meerdere overnachtingen op de camping.

“Je focus ligt op die manier eens op een andere omgeving”, zo klinkt het bij de organisatie. “Een week werken in openlucht stuurt je gegarandeerd naar huis met een stevige boost. Je doet je netwerk groeien in een omgeving die aanstekelijk zal werken. En dat zonder muggenmelk of muskietennet nodig te hebben. En je kunt inspiratie opdoen met tal van interessante gesprekspartners in een ongedwongen omgeving. Ideeën uitwisselen en projecten bespreken was nog nooit zo gezellig.”

Meeting rooms

De werkuren worden in de week van 16 tot 20 mei afgewisseld met inspiratie-, netwerk-, en ontspanningsmomenten. Wie die week een meeting of sollicitatiegesprek heeft gepland kan die later doorgaan in één van de meeting rooms op de camping.

Er zijn verschillende formules mogelijk om deel te nemen aan Kamping Kantoor. Een dag werken zonder overnachting kost 35 euro, voor een dagpas met overnachting betaal je 55 euro en een fulltime ticket van vijf dagen met overnachtingen kost 250 euro.

Inschrijven kan via kampingkantoor.plantrekkers.nu/