Meteen een vast contract bij Aurubis

OLEN - Koper- en multimetaalbedrijf Aurubis Olen heeft zeventig vacatures voor zowel bedienden als arbeiders. Het bedrijf organiseert een Open Jobdag op woensdag 13 april.

“Wie op zoek is naar een job in de regio, kan tussen 9 en 17.30u langskomen zonder afspraak”, zegt HR-director Els Lievens. “We willen kandidaten heel laagdrempelig de kans bieden om vrijblijvend te ontdekken wat we te bieden hebben.”

Aurubis Olen recycleert koperschroot en produceert loepzuivere koperen tussenproducten, zoals koperkathoden en koperdraad. Deze materialen vormen de basis voor onder andere groene energie en digitalisering. “Voor een job met zekerheid moet je dus bij Aurubis Olen zijn”, belooft Managing Director Inge Hofkens. “Onze site in Olen bestaat wel meer dan honderd jaar, maar wat we produceren is essentieel voor de trends van de toekomst. Bovendien bieden we meteen bij de opstart een vast contract.”

Uiteenlopende profielen

Aurubis is vandaag op zoek naar zeventig mensen voor uiteenlopende profielen: operatoren, project managers, onderhoudstechnici, coördinatoren, tekenaars en bediendefuncties. Tegen 2024 werft het bedrijf nog eens 35 collega’s aan, want het bedrijf investeert 70 miljoen in de bouw van een nieuwe eenheid.

Aurubis Olen is gelegen in de Watertorenstraat 35. Het bedrijf maakt deel uit van de Aurubis Groep, wereldwijd een van de grootste aanbieders van non-ferrometalen en een van de grootste koperrecyclagebedrijven ter wereld.