Gezondheidstraject voor bedrijfsleiders en personeel

HOOGSTRATEN - Beweegcentrum Hey You en PRR-consultancy organiseren op 5 mei een netwerkevent over de impact van mentale veerkracht op de werkvloer. "Dankzij vele subsidievormen in België kan je als kleine zelfstandige of als groot bedrijf kosteloos investeren in een gezondere onderneming."

Het ziekteverzuim in bedrijven neemt toe. Wie fit en gezond is, doorstaat ziektes beter en recupereert sneller. In die wetenschap openden Luc en Linda, zaakvoerders van Hey You, eind 2021 gezondheidscentra in Hoogstraten en in Genk.

Deze gezondheids- of beweegcentra zijn geen klassieke fitnesscenters. Hey You biedt een persoonlijk gezondheidstraject van twaalf weken aan voor bedrijfsleiders en werknemers, dat hen weer een stabiele veerkracht bezorgt, zodat de productiviteit op peil blijft. In het traject staat persoonlijke begeleiding centraal.

Kosteloos gezonder worden

Deze werkwijze wil Hey You, dat is gevestigd op de Vrijheid 94 in Hoogstraten, toelichten tijdens een netwerkevent in Hoogstraten op 5 mei om 18.30u. Dat doet het centrum in samenwerking met Willemijn van Dommelen, CEO van PRR-Consultancy. Zij geeft niet alleen een toelichting over de impact van mentale vereerkracht op de vloer en hoe je het brein optimaal kan laten functioneren, maar legt ook uit hoe een bedrijf kosteloos kan investeren in een gezondere onderneming vanaf het moment dat één werknemer zich inschrijft. KMO’s kunnen tot 10.000 euro subsidie krijgen. Een masterclass levert grotere bedrijven zelfs een financieel rendement vanaf 20.000 euro per kwartaal op.