Mobile

Brugse speciaalzaak Mobile gaat op in nieuwe groep

BRUGGE - Het Brugse Mobile, de eerste en dus ook oudste scootmobiel winkel van België, wordt geïntegreerd binnen het Limburgse en expansieve Hego-Mobile. Met het Brugse filiaal er bij, tellen de Limburgers inmiddels vier niche vestigingen. 

 

Hego Mobile is de zaak die in 2016 werd overgenomen door de Limburgse ondernemer Wim Weytjens. Na de vestiging in Rekem (Lanaken) opende hij ook al een tweede afdeling in Nijlen (Mechelen). Ook daar beschikt het bedrijf over een toonzaal en een technische dienst. Om de verdere expansie gestalte te geven, opende Weytjens ook al een derde winkel in Hasselt.

Hego Mobile profileert zich als een heus niche bedrijf. Alle modellen van scootmobielen, rolstoelen, rollators, fietsen, trapliften, krukken en andere orthopedische hulpmiddelen maken deel uit van de portefeuille. Wim Weytjens aast op een geografische aanwezigheid over heel Vlaanderen en brengt dat doel steeds dichterbij. Het Brugse Mobile past dan ook perfect in dit verhaal. Mobile mag zich een gevestigde waarde noemen als exclusief importeur van verschillende bekende scootmobiel merken zoals Mini Crosser, CTM en Rehasys. De snelle leveringstermijnen zijn het handelsmerk van Mobile. Het bedrijf had een jaar terug een nieuwe eigenaar gekregen na het overlijden van de vorige.