itzu 3

Itzu lanceert nationaal hr-congres in Boom: “De wereld van onze professionals staat op z’n kop”

BOOM - Op 2 juni organiseert Itzu het nationale hr-congres Growing Together in Boom. "Organisaties die in hr investeren, maken meer kans op groei. Maar heel wat bedrijven hebben moeite om theorie in de praktijk om te zetten", zegt marketing manager Kristien Moelans.

Hr-professionals krijgen tegenwoordig heel wat uitdagingen op hun bord. Organisaties veranderen niet alleen intern, maar volgen ook de maatschappelijke evoluties. Kristien Moelans legt uit: “Terwijl heel wat hr-afdelingen nog aan de work-life balance van hun medewerkers schaven, zijn we bijvoorbeeld al geëvolueerd naar een work-life integration, waarbij werk en privé volledig samensmelten. Dat vergt heel wat begeleiding.”

“Daarnaast is het hoog tijd om inclusieve werkvloeren te realiseren. Zo voorkom je niet alleen op een actieve manier discriminatie, je verbreedt ook jouw vizier voor nieuwe medewerkers. Uitdagingen als deze komen nog bovenop de moeilijkheid om de juiste talenten te vinden en hen voor een lange tijd aan je bedrijf te binden.”

Kruim van de HR

Volgens Itzu worstelen heel wat bedrijven met deze nieuwe maatschappelijke context. Daarom brengt de hr-dienstverlener professionals samen tijdens Growing Together. Het hr-congres vindt plaats op donderdag 2 juni 2022 in Den Oven in Boom, onder het waakzame oog van moderator Wim De Vilder.

“Tijdens Growing Together motiveren we hr-professionals om hun eerste stappen te zetten op een duurzaam groeipad”, besluit Moelans. “Daarvoor laten we inspirerende sprekers aan het woord en zetten we interessante panelgesprekken op poten. We zijn erin geslaagd om het kruim van de hr-wereld te strikken: experten van AZ Monica, TUI, KRC Genk, Itzu Training, Saint Gobain en KBC zullen hun cases, ervaringen en tips delen.”