Familiebedrijf Grafische Groep Matthys krijgt externe directeur

TURNHOUT - Pascal, Erik, Filip en Davy Matthys hebben onlangs Vincent Servais aangesteld als algemeen directeur van de drukkerij Grafische Groep Matthys. Met deze beslissing wil de familie de drukkerij nog beter wapenen voor de toekomst.

Grafische Groep Matthys is een solide bedrijf met dertig ervaren werknemers, dat zich onderscheidt in uitzonderlijk drukwerk en opvallende verpakkingen. De drukkerij is gespecialiseerd in koudfoliedruk, wat de meest milieuvriendelijke techniek is om onder andere luxeverpakkingen te drukken.

De vier broers Matthys zijn de derde generatie van het familiebedrijf, dat ondanks de vele uitdagingen die de sector de voorbije twee jaar te verwerken kreeg, nog steeds financieel gezond is.

Toch hebben de broers beslist om met het hele managementteam de uitdagingen op lange termijn in kaart te brengen en het bedrijf verder te professionaliseren. Als gevolg van die doorlichting is ervoor gekozen om Vincent Servais aan te stellen als algemeen directeur.

Vincent Servais is geen lid van de familie, maar werkt wel al geruime tijd voor Grafische Groep Matthys als salesverantwoordelijke voor Frankrijk en Franstalig België.