DSCF2817 bewerkt

Volvo D’Hondt levert XC90 MUG aan ASZ Geraardsbergen

AALST/GERAARDSBERGEN - Het was een eer voor de familie D’Hondt om woensdag in haar concessie in Aalst de nieuwe Volvo XC90 MUG voor het ASZ van Geraardsbergen te mogen afleveren. Het ziekenhuis kiest met deze MUG niet alleen voor een autoproducent - Volvo Car Gent - die duizenden mensen tewerkstelt in Oost-Vlaanderen, maar gaat ook resoluut voor veiligheid. Volvo heeft namelijk al jaren ervaring met interventievoertuigen voor politie, brandweer en ziekenhuizen.

De Volvo XC90 MUG werd uitgerust met een speciaal intervention pack met versterkte ophanging, chassis en krachtigere remmen om veilig op interventie te gaan en tegelijk het rijkarakter van een gewoon voertuig te behouden. Aangezien de MUG ongeveer 3 maal per dag uitrukt, zal Volvo D’Hondt uiteraard ook alles in het werk stellen om de SUV in topconditie te houden in haar vestigingen in Zottegem of Aalst.

Dokter Lieven Vergote, diensthoofd spoed van het ASZ, en burgemeester De Padt van Geraardsbergen waren graag van de partij om de hyper uitgeruste Volvo XC90 in ontvangst te nemen op woensdag 30 maart 2022.