Afbeelding6

Tesla breidt Superchargerstation in Antwerpen uit

ANTWERPEN  - Tesla breidt haar Superchargerstation bij het Novotel aan de Luithagen-haven 6 uit met vier nieuwe V3 Superchargers. Het station is nu uitgerust met 14 oplaadpunten.

In een optimale situatie kan een Model 3 Long Range in 5 minuten tot 120 km aan bereik bijladen. Tesla heeft de afgelopen jaren nieuwe sites geopend en bestaande sites uitgebreid en gaat daar mee door.

Momenteel zijn er 14 Superchargerlocaties in België. Deze worden steeds op de website van Tesla en op het touchscreen in de auto weergegeven. Een Tesla houdt bij het navigeren naar een bestemming rekening met het verbruik van de auto gebaseerd op het rijgedrag van de bestuurder.

In heel Europa

Het netwerk van Superchargers in Europa breidt gestaag uit en maakt het mogelijk om met een Tesla langeafstandsreizen door heel Europa te ondernemen. Sinds de eerste Supercharger in Europa in 2013, zijn er meer dan 2 miljard Superchargerkilometers afgelegd. Er zijn inmiddels meer dan 750 locaties, die samen goed zijn voor meer dan 8.000 laadpalen verspreid over 27 landen in Europa.