Afbeelding3 Foto Chris Van Rompaey

Brasserie Elzenhof heropent als restaurant Peking

LIER - Het bekende restaurant Peking op de Grote Markt in Lier heropent op vrijdag 1 april. Maar wel in een ander pand, namelijk in het vroegere Elzenhof.

Kenny Man en zijn echtgenote Kaman Liu baten restaurant Peking al negen jaar uit. Enkele maanden geleden deden ze de deur op de Grote Markt 29 definitief dicht en verhuisden ze naar de Grote Markt 42. “We hadden gehoopt om hier al in februari te kunnen openen, maar we liepen geregeld vertraging op. De keuken is ondertussen verbouwd en geschikt gemaakt voor een Chinees restaurant”, zegt zaakvoerder Kenny Man.

Terras

“Wie het Elzenhof kent, weet dat er achteraan een feestzaal is. Die gaan we niet meer als feestzaal gebruiken, maar wel als restaurant. Daar zijn de werken nog bezig, maar onze klanten zijn zo ongeduldig, en daar zijn we blij om, dat we de opening niet langer willen uitstellen. Het concept blijft hetzelfde, wel hebben we de menukeuze een klein beetje beperkt. Nieuw is dat we op ons nieuwe adres een terras hebben. Daar kan je ook terecht als je enkel iets wil drinken.”

www.pekinglier.be