Afbeelding1

Fietsen Oostvogels heropent als Trek Flagship Store

WUUSTWEZEL - Fietsen Oostvogels aan de Bredabaan opent na tien weken verbouwingswerken opnieuw de deuren. De fietsenzaak wordt een Trek Flagship Store. Trek Bicycle Corporation is de grootste fietsenproducent van de VS met verdelers over de hele wereld.

“Vanaf nu is Fietsen Oostvogels een Trek Flagship Store”, vertelt zaakvoerder Dirk Oostvogels. “We blijven een uitgebreid assortiment voor elke fietsliefhebber aanbieden, maar kunnen door onze focus nu de klant optimaal begeleiden in de zoektocht naar zijn of haar perfecte fiets.”

De hele binneninrichting is veranderd. “Nu het een Trek Flagship Store geworden is, was een volledige restyling door Trek nodig. Enkel plafond en vloer zijn nog hetzelfde. De werkplaats is heringericht, de kassa‘s zijn volledig nieuw, het meetstation is onder handen genomen. Door een slimmere indeling van de volledige winkel is het allemaal meer een geheel.”

Feestelijke afsluiter

“We hebben onze winkel nooit gesloten tijdens de verbouwing”, vult mede-zaakvoerder Denise Donckers aan. “Omdat het voor onze klanten tijdens de corona heel belangrijk bleek om te kunnen blijven fietsen. Daarom organiseerden we ook een feestelijke afsluiter, ook deels een bedanking voor iedereen die ons en andere lokale handelaars is blijven steunen tijdens de coronacrisis.”