New Project (21)

Karma Koma Gent opent haar deuren op 2 april

GENT - Het Corsicaanse modemerk Karma Koma opent haar tweede vestiging. Leuven had de primeur, nu is het de beurt aan Gent. De winkel in de Kortedagsteeg 35 wordt feestelijk geopend tijdens het weekend van 2 en 3 april.

Bijna drie jaar geleden deed het merk zijn intrede in de Leuvense straten en nam het een vliegende start. Karma Koma ontwerpt collecties die tijdloos, elegant en stijlvol zijn en daardoor een breed vrouwelijk publiek aanspreken. Een groot deel van de collectie wordt in hun eigen atelier in Bali gemaakt in, transparant en eerlijk.

De signature look zijn de vaak mooie details op de rug. Naast kledij, vind je er handtassen, schoenen en unieke accessoires. Leuk detail: ook jonge meisjes kunnen hier terecht in het zomerseizoen voor de Fillettes collectie

Coup de foudre

In mei 2013 leerde Lien Vandereycken Karma Koma kennen tijdens een vakantie in Bali en ze was onmiddellijk gecharmeerd. Eigenlijk kreeg haar idee om een kledingwinkel te openen toen al vorm. Alsof het zo moest zijn, ontdekte ze 6 jaar later het merk opnieuw, dit keer tijdens een vakantie in de Provence. Ook nu was er die coup de foudre. Ze besloot haar kans te wagen en stuurde een mailtje. Een week later zat Lien op het vliegtuig naar Corsica en na enkele gesprekken werd duidelijk dat zij het merk naar België wou halen, dus gaf ze haar vaste job als hoofd Productie Televisie bij Hotel Hungaria op. Karma Koma Leuven opende haar deuren en nu is ook Gent aan de beurt.

 

Gentse charme

Voor zaakvoerder Lien Vandereycken was de keuze voor Gent snel gemaakt. Naar eigen zeggen is “Karma Koma een merk met een hart én een verhaal dat hier ook gewoon klopt. Gent is op vele vlakken vergelijkbaar met mijn thuisstad. Het is een bruisende, inspirerende stad die een mooie mengeling van cultuur, horeca en shoppen naar voren brengt.”

De winkel opent haar deuren op zaterdag 2 april in de Kortedagsteeg 35, ’s avonds is er een feestelijk officiële opening vanaf 18u30.