1

Proxyclick in Britse handen

SINT-PIETERS-WOLUWE - Proxyclick, specialist in bezoekersregistratie en -toegang, wordt overgenomen door het Britse Condeco, een grote speler in workspace software-oplossingen voo bedrijven. 

Dankzij deze operatie zal Condeco een tool voor bezoekersbeheer toevoegen aan zijn online plannings- en reserveringsplatform, “waardoor het zijn multiservice-oplossing voor bedrijven kan uitbreiden en zich kan onderscheiden op deze snelgroeiende markt”, aldus het Britse bedrijf. Condeco heeft al meer dan 2.000 bedrijven in zijn klantenportefeuille.

De software van Proxyclick, in 2020 uitgeroepen tot “scale-up van het jaar”, wordt gebruikt in ongeveer 10.000 sites in 110 landen. Het bedrijf, gevestigd in Sint-Pieters-Woluwe, telt onder zijn klanten grote groepen zoals L’Oréal, EY, Revolut, PepsiCo, UCB, en Airbnb.

Condeco neemt het honderdtal werknemers over van Proxyclick, dat zijn hoofdkantoor in de hoofdstad behoudt. De drie oprichters van de Belgische structuur (Gregory Blondeau, Geoffroy De Cooman en Jean-Bernard van Zuylen) zullen de overgang verzekeren, alvorens de onderneming in de loop van het jaar te verlaten. Proxyclick is reeds geïntegreerd in Condeco’s aanbod. De Belgische software zal blijven opereren onder de merknaam Proxyclick.