Lex&Turner_25012022-90

Jarig bureau vindt nieuw onderkomen in Hasselt

Na 5 jaar is branding agency Lex & Turner zodanig uit de kluiten gegroeid dat een verhuizing naar een nieuwe locatie zich opdrong. Het bureau van Ken Houben en Katrien Vandecruys huist voortaan in een statig herenhuis op de kleine ring in Hasselt. “Er is bijna elk jaar een medewerker bijgekomen, dus we hadden een grotere ruimte nodig", aldus de zaakvoerders.

Lex & Turner bestaat 5 jaar en heeft in die tijd een mooi groeiparcours afgelegd. “We zijn uiteraard begonnen met de focus op Limburg, en daar uitgegroeid tot een gevestigde waarde”, getuigt Ken Houben. “Gaandeweg zijn we ook de provinciegrenzen overgestoken. Corona heeft dat proces nog in een stroomversnelling gebracht. Het heeft bedrijven en merken doen inzien dat afstand geen probleem hoeft te zijn. We komen in aanbestedingen steeds vaker uit tegen bureaus uit Antwerpen, Gent en Brussel. Dan helpt het natuurlijk dat we geen ‘Brussel-prijzen’ hanteren. En heel opvallend: de laatste tijd krijgen we ook vaak aanvragen uit Amerika. Waarschijnlijk zijn we voor hen net heel exotisch…”

Er vallen dus regelmatig extra gefrankeerde bestelbonnen in de nieuwe brievenbus van Lex & Turner. “Met de recente rebranding van Koninklijk Conservatorium Brussel, RITCS en Smile Safari hebben we een paar grote kleppers binnengehaald, die we een mooie aanvulling vinden op de kleine, unieke zaakjes waar we evengoed met hart en ziel ons voor inzetten en een duidelijke meerwaarde betekenen.”

De brievenbus van het brandingbureau is tegenwoordig de gleuf van een herenhuis aan het Leopoldplein in Hasselt. “Het was liefde op het eerste zicht toen dit pand vrijkwam”, aldus zaakvoerder Katrien Vandecruys. “Het ademt creativiteit en heeft de juiste uitstraling voor ons. Een mooie stek om ons 5-jarig bestaan te vieren. Dat wordt de kers op de taart van ons feestjaar 2022. En… corona is niet uitgenodigd, dus dat belooft!”