Nico Mullens en Lien Verwimp willen met reisplatform “meer relevante inspiratie bieden dan TripAdvisor of Google”

BEERSE - Het voorbereiden van een vakantie: voor de ene dolle pret, maar voor de ander een bron van stress en ergernis. Enter Daymaker: het nieuwe reisplatform van Nico Mullens en Lien Verwimp dat een ontmoetingsplaats wil zijn voor reizigers met dezelfde reisvoorkeuren.

Daymaker is een start-up gevestigd in Beerse die een slim platform voor reislustigen heeft opgezet. Aan de hand van een persoonlijk profiel biedt het platform praktische tips van gelijkgezinde reizigers. Het jonge bedrijf van reisblogster Lien Verwimp en architect Nico Mullens is deze week gelanceerd.

Inspiratie

“We weten dat mensen die hun reis voorbereiden vooral op zoek zijn naar praktische info”,  zegt medestichter Nico Mullens. “Dat is inclusief de niet-zo-typische reistips over welke route de mooiste is, in welk restaurant je het mooiste uitzicht hebt, enzovoort. Tips die je vakantie naar een hoger niveau tillen en gegeven worden door iemand die op dezelfde manier reist zoals jij: dat is exact wat we met Daymaker willen aanbieden.”

Momenteel kan je ongeveer 250 trips terugvinden op het platform. De ambitie is om tegen eind dit jaar aan 10.000 reistips te komen. “Het gaat erom dat we mensen meer relevante inspiratie bieden dan wat ze pakweg nu al terugvinden op een TripAdvisor of Google”, zegt Lien Verwimp.

Particulieren én bedrijven

Daymaker wil in eerste instantie zoveel mogelijk reisfanaten op haar platform verzamelen. Daarnaast zal er ook een aparte sectie voor bedrijven en organisaties binnen de reissector worden voorzien.

Wie zelf graag een profiel aanmaakt op Daymaker, om reistips toe te voegen of zelf op zoek te gaan naar reisinspiratie, kan surfen naar de nieuwe website van Daymaker.