Dewulf Kat

Kathleen Dewulf volgt Luc Beke op als CEO van Global Estate Group

OOSTKAMP - De voorbije jaren groeide Global Estate Group uit van een kleine speler tot een protagonist in vastgoedontwikkeling met projecten verspreid over Vlaanderen, Wallonië en binnenkort zelfs Frankrijk. Om de verdere groeiplannen van Global Estate Group te ondersteunen, besliste eigenaar Luc Beke om de fakkel door te geven aan Kathleen Dewulf.  Kathleen Dewulf krijgt de ambitieuze opdracht om het verdere groeitraject in goede banen te leiden. Luc Beke blijft actief betrokken als voorzitter van de raad van bestuur.

 

 

Luc Beke zette in 1997 zijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een professionele onderneming ondersteund door een kleiner team met tal van prestigieuze projecten op het palmares. In 2013 vervoegde Kathleen Dewulf het team van Luc Beke, eerst als COO en later als managing partner. Onder haar impuls groepeerde de projectontwikkelaar en -investeerder alle activiteiten onder de merknaam Global Estate Group. Vandaag heeft de groep een honderdtal lopende projecten in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk en is het team uitgegroeid tot een gedreven ploeg met 35 medewerkers.

“Vertrouwen geven is loslaten”, zegt Luc Beke over de wissel aan de top van het bedrijf. “Als eigenaar en voorzitter van de raad van bestuur blijf ik uiteraard ter beschikking om mijn expertise aan te wenden voor de verdere expansie van de groep. Zelf heb ik de ambitie om ook nieuwe horizonten buiten de vastgoedwereld te verkennen waarbij mijn kennis en middelen gebruikt kunnen worden om ambitieuze bedrijven te helpen bestendigen en door te groeien.”

foto: De Standaard