full_21-dinner-on-the-lake-2021

Drijvend restaurant komt naar Kinrooi

Dinner On The Lake, een concept waarbij een verfijnd menu wordt geserveerd in een drijvend restaurant, slaat de tenten op in Kinrooi. Van midden april tot ergens in mei kan je één van de 48 plaatsen reserveren terwijl de vlotten door de jachthaven drijven.

Dinner On The Lake is terug van weggeweest. Drie jaar geleden streek de karavaan al eens neer op de plassen van Terhills in Dilsen-Stokkem. De aankleding van de vlotten, in een luxueuze stijl, was het werk van Dôme Deco, het Limburgse bedrijf dat high level decoratiematerialen en meubels internationaal verdeelt.

Nu het opnieuw kan, doet Dinner On The Lake vier nieuwe locaties in België aan. Daarbij ook ééntje in Limburg, met name de jachthaven van Kinrooi. “We gaan steeds op zoek naar de ultieme combinatie tussen experience en natuurschoon”, vertelt Jeremy Buyle, founder van Dinner On The Lake. “En hier hebben we een prachtige verborgen parel gevonden. Kinrooi is een prachtig decor om van een verzorgd gastronomisch menu te genieten. Het wordt zeker een ervaring om nooit te vergeten!”

De vlotten van Dinner On The Lake kunnen trouwens ook gehuurd worden voor bedrijfsevents en privéfeesten, laat Buyle nog weten.