Foto Nel Berens

Party Finesse bereidt huwelijksbeurs voor

RETIE, TURNHOUT - Party Finesse uit Retie plant een huwelijksbeurs. Die vindt plaats bij Wimec in Turnhout op 26 en 27 november. 27 standhouders schreven al in. Er kunnen er nog 23 bij.

Kim Jacobs is zaakvoerder van Party Finesse. Ze organiseerde al een eerste huwelijksbeurs bij Hendrickx Feesten in Tielen. “Die beurs was kleinschaliger. Hendrickx Feesten is wel een belangrijke sponsor voor de geplande beurs.”

Nu de coronadreiging stilaan wegebt, komt zo’n huwelijksbeurs op het goede moment. “Ik droom al langer van een grote beurs, maar de voorbije twee jaar had dat geen zin. Nu wel en dus pakken we het groots aan, met alle toeters en bellen.”

Kim Jacobs richtte Party Finesse op in 2018. Als wedding- en eventstyliste decoreert ze vooral huwelijksfeesten en -ceremonies. Vaak bij Den Eyck in Kasterlee, maar ook elders.

Kerstbomen versieren

Omdat alle trouwfeesten de voorbije twee jaar werden afgelast of in beperkte kring georganiseerd, viel er veel werk weg voor Kim Jacobs. “Ik ben dan kerstbomen gaan decoreren voor bedrijven. Dat was een instant succes en dat wil ik ook in de toekomst blijven doen. In de winter zijn er toch minder trouwfeesten.”

Bezige bij

“Versieren is gewoon mijn ding”, zegt Kim, die ook nog een kinderdagverblijf leidt. “Ik weet het. Ik ben een bezige  bij. Ik kan niet stilzitten.”

Bedrijven die nog willen deelnemen aan de huwelijksbeurs, kunnen mailen naar info@fabriekromantiek.be. “Ik ben ook nog op zoek naar wat helpende handen. Meer info vind je op mijn nieuwe website www.fabriekromantiek.be.”