karlien.jpgkopie

Mannenkledingwinkel HELT opent vestiging in Mechelen

MECHELEN - Vijf jaar na de oprichting in Leuven, opent kledingwinkel HELT zijn tweede vestiging in Mechelen op de Onze-Lieve-Vrouwestraat. HELT ging in 2017 van start met als doel nieuwe Scandinavische en speelse Europese merken aan de man te brengen. Vanaf deze maand zullen dus ook de Mechelaars er op eigen bodem terecht kunnen.

Met HELT Mechelen krijgen de Maneblussers er een winkel voor mannenkledij en -accessoires bij. Dankzij de combinatie van gevestigde merknamen zoals ARTE, Les Deux en Won Hundred, met nieuwe opkomende merken, is er voldoende keuze om voor iedere bezoeker een unieke outfit samen te stellen. Verder vullen genderneutrale collecties en sneakers het aanbod en is er aandacht voor beleving en advies. De winkelaars kunnen een pintje drinken tijdens het rondkijken.

Opkomende shopping bestemming

“Sinds enkele jaren merkten we een sterke toename van het aantal Mechelaars bij HELT Leuven. Zowel qua uitstraling als stijl is deze stad een perfecte match met HELT, dus was de keuze om hier een tweede vestiging te starten evident. Al heeft de expliciete smeekbede van enkele klanten ons ook wel een subtiel duwtje in de rug gegeven” lacht eigenares Karlien Vervecken.

“Met haar jonge, diverse bevolking en haar imago als opkomende shoppingbestemming, zijn we er rotsvast van overtuigd dat we de locals -en natuurlijk ook de studenten en toeristen- met onze persoonlijke aanpak en assortiment kunnen verblijden.”

Feestelijk openingsweekend

HELT opent zijn nieuwe locatie op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 45 in Mechelen. Iedereen die tijdens het openingsweekend een kijkje komt nemen, kan alvast als eerste een blik werpen op de nieuwe collecties en genieten van een drankje.