Q’s French Tacos

Q’s French Tacos is beste bezorgrestaurant van Antwerpen

Takeaway.com reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van België. De winnaars zijn gekozen op basis van publieksstemmen. In totaal brachten zo’n 20.000 Belgen hun stem uit in 24 verschillende categorieën. Met de jaarlijks terugkerende publieksprijzen erkent Takeaway.com de best gewaardeerde restaurants op het platform. Q’s French Tacos werd uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant van Antwerpen. Ook in de andere categorieën vielen Antwerpse restaurants in de prijzen.

Hoewel we overal in België lekker kunnen eten, valt Antwerpen toch bijzonder in de smaak. Dat blijkt uit de lijst winnende Antwerpse restaurants. Het Antwerpse Take-A-Thai ging met de award voor beste Aziatische bezorgrestaurant lopen. Waffle and Juice ontving dan weer de award voor beste nieuwkomer op het platform. Q’s French Tacos is volgens de gebruikers van Takeaway.com dan weer het beste bezorgrestaurant van Antwerpen. En de beste nationale keten van 2021 is Hawaiian Poké Bowl, dat twee vestigingen in Antwerpen heeft.

Take-A-Thai uit Antwerpen is bekroond tot beste Aziatische bezorgrestaurant. Karl Lauwers neemt de award in ontvangst.

“Met de jaarlijkse awards wil Takeaway.com zijn bezorgrestaurants belonen voor de uitstekende kwaliteit en service die zij het hele jaar geleverd hebben. Het zijn uiteindelijk de mensen thuis die stemmen en dus beslissen wie wint. De waardering voor deze restaurants komt dus echt van onze gebruikers zelf en dat moet een enorme opsteker zijn voor deze restaurantuitbaters”, zegt Siska De Lombaerde, Country Director België & Luxemburg.