IMG_3097

Beer4nature is ook dit jaar op De Kemping te vinden

MOL - Het populaire tv-programma De Kemping start op 1 maart een tweede seizoen. Ook deze keer wordt op de Kemping een bier van de Molse microbrouwer Beer4Nature geschonken.

Voor het eerste seizoen vonden de makers van De Kemping een ideale partner in Beer4Nature, dat voor dit programma een nieuw bier ontwikkelde. De Kemping vzw heeft als doel om kwetsbare, werkzoekende mensen een betaald werkervaringstraject aan te bieden. Beer4Nature gebruikt de winst van de bierverkoop om bossen aan te kopen en te beheren.

Het eerste seizoen van De Kemping, een tv-programma van productiehuis De Chinezen, was in de lente van 2020 te zien op één. Op 1 maart begint een tweede seizoen, waarvan de opnames in de zomer van 2021 in Dessel werden gemaakt.

Beer4Nature, een project van bier- en bosliefhebbers Kevin, Jeroen en Pieter, bracht in maart 2020 een eerste bier op de markt. Na de uitzending van De Kemping ging het hard voor de microbrouwerij. In maart 2021 nam Prik&Tik het bier op in zijn gamma. Anderen volgden snel. Op het eind van vorig jaar had Beer4Nature 110.000 liter bier gebrouwen.