bianca en daan

Overnemers zorgen voor wedergeboorte Kamiel & Co

Bianca Stijnen en Daan Vanstraelen nemen de gekende babyspeciaalzaak Kamiel & Co in Diepenbeek over. Ze treden in de voetsporen van de oprichters, Ann Smeets en Steven Thys, die enkele maanden geleden hebben beslist om hun carrière een andere wending te geven.

Het is al 20 jaar geleden dat Ann en Steven in Diepenbeek (tegenover ’t Driessent en advocatenkantoor Nouwkens) van start gingen met Kamiel & Co. De zaak groeide uit tot een begrip in Limburg, zowel in de winkel als online. Maar in november 2021 besloot het koppel om iets anders te gaan doen en werd een uitverkoop georganiseerd.

Nu neemt de zaak een nieuwe start, want Bianca Stijnen en Daan Vanstraelen uit Genk, hebben het handelsfonds van Kamiel & Co overgenomen. De winkel zal verzorgd worden door Bianca, die als verkoopster in de retail een ruime ervaring kan voorleggen. Haar partner Daan werkt mee achter de schermen en zal instaan voor de administratieve opvolging.

De zaak in Diepenbeek zal eerstdaags de deuren heropenen. En ook online zullen de geboortelijsten en de kinderkleding (van 0 tot 10 jaar) opnieuw beschikbaar zijn. Veel succes aan de starters!