Ondertekening_EPSxSyncPay (1)

Easy Payments neemt Waalse collega Sync Pay Solutions over

DENDERHOUTEM – Het Oost-Vlaamse Easy Payments heeft een akkoord bereikt met Waalse collega Sync Pay. Het neemt per direct circa 3.000 handelaars over en verwelkomt hierdoor 10 nieuwe collega’s. Easy Payments verstevigt hiermee haar positie in Wallonië en verwacht haar groei verder te versnellen.

Sync Pay, gevestigd in Fleurus, heeft een sterke basis in Wallonië op het gebied van betaalterminals en telecommunicatie. De activiteiten van Sync Pay zullen op termijn volledig binnen Easy Payments geïntrigeerd worden.

Met deze transactie verstevigt Easy Payments haar positie in Wallonië. Het bedrijf verwacht hiermee een grote toegevoegde waarde te kunnen leveren aan haar nieuwe clientèle door haar “One-Stop” filosofie.

Easy Payments heeft een dominante positie in Vlaanderen op het gebied van Evenementen en Sportclubs (samen met Twelve), Internettransacties (samen met PAY.BE) en POS transacties. Met deze overname verwacht Easy Payments haar groei binnen België verder te versnellen.

Fredrik van Hulle, CEO Easy Payments: “Wij zijn blij met deze overname en kijken ernaar uit om de klanten en medewerkers te verwelkomen bij Easy Payment Services. Graag willen wij onze nieuwe handelaren verder ontzorgen met onze One-Stop marktbenadering. Of je nu een evenement, internet of een betaling in je outlet wilt laten plaatsvinden: alles kan bij ons op één platform: veilig en simpel.”