Moringa

The House of Moringa gaat voor wereldverovering met meest voedzame plant ter wereld

Moringa Oleifera: daar draait het om bij The House of Moringa. Met deze plant, de meest voedzame ter wereld, wil Valerie Delacave ons land veroveren. Dat doet de Antwerpse onderneemster vanuit Aartselaar. Valerie verkoopt verschillende producten, zoals moringa-poeders, maar hoopt vooral ook een levensstijl over te brengen.

Met z’n rijkheid aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen is de Moringa Oleifera de meest voedzame plant ter wereld. Valerie Delacave hoopt met die duurzaam geteelde plant ons land te veroveren. Ze ontdekte de werking van moringa toen ze zelf met een energietekort kampte.

“Ik leed al jaren aan bloedarmoede en probeerde op advies van mijn arts verschillende moderne, medische behandelingen, maar dat bracht weinig beterschap. Dus ging ik op zoek naar een natuurlijke oplossing”, verduidelijkt ze. “Door veel te lezen, stootte ik op moringa. Ik wilde het een kans geven en raakte overtuigd van de werking. Mijn energiepeil steeg en mijn immuniteit ging erop vooruit. Het ging zowel fysiek als mentaal beter met mij.”

Valerie biedt moringa-poeders met verschillende smaken aan en geeft ook enkele gerechtjes prijs om uit te proberen. De Antwerpse droomt ervan om ons land binnenkort in te ruilen voor een plantage in Zuid-Europa.

“Ik hoop ooit een concept neer te zetten waar mensen midden in de natuur terecht kunnen voor een echte body, mind & soul herbronningDe naam The House of Moringa is dus niet zomaar gekozen. We werken naast de lancering van ons assortiment dubbel zo hard om die droom binnenkort werkelijkheid te doen worden.”