MediaTrainingBenelux

Growth Inc. en MediaTraining Benelux gaan intenser samenwerken

MediaTraining Benelux, met Belgische vestiging in Antwerpen, gaat strategisch samenwerken met Antwerps adviesbureau Growth Inc. Samen willen ze zo hun positie op vlak van crisiscommunicatie, mediatraining en debattraining in de Benelux een extra duwtje geven. “Deze joint venture is voor beide partijen een logische vervolgstap om onze dienstverlening te versterken en uit te breiden”, zegt Evert van Wijk van MediaTraining Benelux.

MediaTraining Benelux richt zich al ruim 30 jaar op media- en debattraining voor bedrijven, overheidsinstellingen en politieke figuren. Het communicatiebedrijf werkt al langer samen met Growth Inc., meer bepaald sinds haar opstart in 2016. Het adviesbureau is op zijn beurt gespecialiseerd in reputatiemanagement, bedrijfscommunicatie, public affairs en crisiscommunicatie.

“Met de spectaculaire groei van sociale media geldt meer dan ooit tevoren dat media reputaties kan maken of kraken. Mediatraining maakt dan ook al van in het begin deel uit van de diensten die we onze klanten aanbieden”, legt Peter De Keyzer, managing partner van Growth Inc., uit. “In de Lage Landen is Evert al jarenlang de referentie op dat vlak. We zijn dan ook bijzonder trots dat we door deze intensere samenwerking onze klanten nog beter wapenen voor televisieoptredens, radio-interviews, debatten en omgang met media.”