Dwars door Vllaanderen

Jonge ondernemers willen tijdens Dwars door Vlaanderen andere jonge ondernemers bijzonder verwennen

WAREGEM - Bert De Brabandere ( CEO Brouwerij De Brabandere), Pavel Desmet en Stijn Breda (Organisatiecomité Dwars Door Vlaanderen) en Laurent Van Parys en Maxim Declercq (Ischgl Group, Events & Horeca) hebben de krachten gebundeld. Samen lanceren ze met Young VIP een nieuw concept in marge van de wielerklassieker Dwars door Vlaanderen. Het initiatief mikt resoluut op het netwerken voor jonge ondernemers en young professionals. 

Als deel van het ultieme klassieke drieluik (Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen en de Ronde Van Vlaanderen) staat Dwars door Vlaanderen garant voor een spannende wielerwedstrijd van het hoogste niveau. Reken hierbij de organisatie van de “World tour” voor de heren en het “Close the Gap”  Flanders Classics programma voor de vrouwen en iedereen ziet dat het sportieve luik snor zit.

Naast het sportieve luik staat de organisatie van Dwars door Vlaanderen reeds jaren gekend voor zijn innovatieve en creatieve hospitality-afdeling. Destijds als pionier van de eerste “Women-only”- bussen en als grootste aanbieder van “gepersonaliseerde VIP- shuttles” in het wielerland. Maatwerk voor ieders wensen en voorkeuren blijft de rode draad.

Daarom wil de organisatie dit jaar met de komst van een “Young VIP”- concept investeren in de toekomst van de koers. Door een unieke belevingsformule te creëren voor jonge ondernemers en young professionals tot 35 jaar.

Ambiance bus

De “Young VIPS” worden vanaf de middag meegenomen op een ambiance bus die de mooiste wielerpassages combineert met een bezoek aan de Kwaremont VIP tent om uiteindelijk te eindigen en te verbroederen met de andere VIPS in Waregem Expo. De samenstelling van het pakket is gericht op een dynamische koersbeleving “on the field” en een no-nonsense all-in formule aan een betaalbare prijs voor de jongeren.

“Het is namelijk de bedoeling van Dwars door Vlaanderen om deze jonge ondernemers en young professionals op lange termijn te binden aan het unieke wielergebeuren in de streek”, aldus nog de initiatiefnemers.