271756556_450444676566504_5198113755895255142_n

Valentijn brengt ook lokale handelaars samen

Met Valentijn in het vooruitzicht vinden ook enkele lokale handelaars elkaar. Cateringbedrijf Kozi food experience, chocolatier Chocorette, N'Sane en wijnwinkel Vino Santi slaan de handen in elkaar. Samen lanceren deze ondernemers uit Aartselaar en Rupelstreek een Valentijnsbox.

“Vorig jaar hebben we reeds uitgepakt met een Valentijnsbox toen de horecaondernemers de deuren noodgedwongen gesloten moesten houden. Die viel zo in de smaak, dat we opnieuw kiezen voor een smaak- en liefdevolle lokale samenwerking”, zegt mede-initiatiefnemer Koen De Mesmaecker van Kozi food experience.

De box bestaat uit een hele reeks hapjes (Italiaanse charcuterie, hummus, tapenade, olijven, garnaalcocktail, gamba met look, loempia, ceasar salade) vergezeld van lekkers om te drinken (cava, rosé of een mocktail) en om af te sluiten wat lekkernijen (mellow cakes, ambachtelijke koekjes, pralines). “Voor de kids voorzien wij een box met een worstenbroodje, croque, gehaktballetjes, kippenspiesje, snoeptomaatjes, wat lekkers om te drinken en enkele zoetigheden om af te sluiten.”

De boxen kunnen besteld worden tot 7 februari, en nadien afgehaald worden bij Kozi of Chocorette.