Tuinmeubelen De Boomgaard Herentals

Dochter opent tweede vestiging van tuinmeubelbedrijf

Sinds een drietal weken kan je in Herentals terecht voor duurzaam en kwalitatief buitenmeubilair, met persoonlijk en professioneel advies van Tuinmeubelen De Boomgaard. In de Fraikinstraat opent de Kempische tuinmeubelspecialist een tweede winkel. Hier wordt dochter Emma het aanspreekpunt.

Al meer dan 25 jaar staat Tuinmeubelen De Boomgaard uit Poederlee bekend om zijn duurzame en kwalitatieve buitenmeubilair en -decoratie. Honderden klanten wandelden de winkel in Poederlee al binnen en verbaasden zich over wat er zich achter de houten poort tentoonstelde. Onder meer de iconische Bear Chair, handgevlochten zetels van Dedon en Vincent Sheppard, design meubelen van Royal Botania en zelfs een cederhouten hottub van Störvatt.

“Het voorbije jaar zat de verkoop van buitenmeubilair in de lift”, zegt Emma Auwers van Tuinmeubelen De Boomgaard. “Door de coronacrisis hadden steeds meer mensen aandacht voor hun buitenleven. De tuin, het terras, het werden plaatsen waar de gezelligheid van binnen in werd doorgetrokken. Deze extra aandacht voor het buitenleven was ook voelbaar bij Tuinmeubelen de Boomgaard.”

Door de enorme vraag naar materialen ontstond er een schaarste in voorraden en grondstoffen in de tuinmeubelsector. De winterperiode is hierdoor hét moment geworden om je tuinmeubelen te bestellen. “Om onze klanten hierin nog beter bij te staan, opende Tuinmeubelen De Boomgaard op 1 december een tweede winkel in de Fraikinstraat in Herentals”, vertelt Johan Auwers, oprichter van Tuinmeubelen De Boomgaard, trots.

‘Onze dochter Emma wordt het aanspreekpunt in Herentals. Het is fijn dat door deze nieuwe locatie nog meer mensen goed geïnformeerd kunnen kiezen voor duurzame en kwalitatieve tuinmeubelen. Dat is al 25 jaar ons stokpaardje en daar staan we nog steeds volledig achter.”