Gemeiner overleden Libert Salomon Gemeiner (links) met zijn zoon Joël.

Medeoprichter van De Cliént overleden

Libert Salomon Gemeiner was eind jaren '90 medeoprichter van de gekende kapperszaak De Cliént in de Nationalestraat. Zijn zoon Glenn Gemeiner, die in 2009 op 41-jarige leeftijd overleed, was het kloppende hart van de zaak. Na zijn overlijden nam vader Libert het roer weer voor een tijdje over. Nu is Libert Salomon Gemeiner overleden. Hij leed al een tijdje aan Alzheimer.

Libert Salomon Gemeiner was al 30 jaar actief als kapper en een heus begrip in het Antwerpse toen hij eind jaren ’90 medeoprichter van De Cliént werd. In 1994 nam zijn zoon Glenn het roer grotendeels van hem over, tot hij in 2009 overleed

Zijn andere zoon Joël baat Den Artist aan de Leopold De Waelplaats uit. Hij maakte het nieuws van het overlijden van zijn vader bekend. “Liefste papa van de wereld, door iedereen genoemd als” de lieve gentleman met het gouden hart. Jij die ervoor hebt gezorgd, samen met mama, dat je twee zonen zijn wie ze zijn en wat ze zijn geworden, mijn grote voorbeeld. Vandaag heb je afscheid van ons genomen, ik zie je doodgraag en ga je missen.”

Na een korte ceremonie in het Middelheimziekenhuis wordt hij maandag 13 december in Putte volgens de joodse rituelen begraven.