team-julie-bef01e1f

Julie geeft iedereen een Stoemp

Julie Nulens, die samen met haar familie actief is in toeleveringsbedrijven in de bouw, zoals Elastoflex en Isolair, heeft met Stoemp Deluxe een totaal andere activiteit opgestart. De onderneming levert verse veggie- en vegan-maaltijden aan het grote publiek.

Stoemp Deluxe is ‘stoemelings’ begonnen in eigen huis. Als alternatief voor ‘vettige vrijdag’, waarop de 50 medewerkers van de Elastoflex-groep zich eens goed lieten gaan met fast-food allerhande, werden veggie- en vegan-gerechten gepresenteerd. “We zijn gestart met deze maaltijden zelf te maken op basis van fruit en groenten die op overschot waren bij lokale handelaars”, zegt Julie Nulens. “We vonden het zonde dat deze reststromen werden weggegooid terwijl we er lekkere en gezonde voeding van konden maken. De gerechten vielen zodanig in de smaak, dat we nu beslist hebben om hier breder mee te gaan en het aanbod open te stellen voor iedereen.”

Naast maaltijden, soepen en smoothies, maakt Stoemp Deluxe ook desserten. “Zo’n dessertje geven we er gratis bij als klanten op een duurzame manier de verplaatsing naar ons maken”, zegt Julie Nulens. “Dat willen we ook promoten met extra kortingen.”

Stoemp Deluxe is niet alleen open voor take-away, maar levert zelf ook bij bedrijven. “Op termijn hopen we ook onze eigen lunchbar voor consumptie ter plaatse te kunnen openen”, besluit Julie Nulens.