Talpas Hulshout Foto: Facebook

Talpas biedt plek aan lokale ondernemers

In Hulshout werd het project van een nagelnieuw bedrijvencentrum voorgesteld. Talpas zal het heten, en het komt op het terrein van Huurwagens Mols nv. In het ontwerp is veel aandacht voor ecologie. Kleine en middelgrote ondernemers worden verwelkomd om zich op de nieuwe site te komen vestigen.

 

Alto.biz is de ontwikkelaar achter bedrijvenpark Talpas in Hulshout (Westerlo). “De locatie biedt lokale ondernemers de kans om zich te vestigen in een productie-atelier op eigen maat. We verwelkomen hier graag kleine en middelgrote ondernemers met een lokaal karakter”, klinkt het. Het bedrijvenpark is centraal gelegen in het industriegebied van Hulshout-Westerlo, op het terrein van Huurwagens Mols nv.

Het bedrijvenpark omvat twee bedrijfsgebouwen die samen 22 units zullen bevatten. De units zijn er in verschillende afmetingen, tussen de 90 m2 en 316 m2. Dit kunnen bedrijven als gewone opslagruimte benutten, maar er is ook de mogelijkheid om een kantoor of toonzaal te voorzien op 20% van de vloeroppervlakte van de unit.

Alto.biz heeft in dit project aandacht voor ecologie, en bouwt 22 BEN-units. Bij elke unit is er een laadpaal van 11 kw  of 22 kw inbegrepen. Het volledige dakoppervlak wordt vol zonnepanelen gelegd. Zo kunnen de wagens van de ondernemers laden met zonnestroom.