Schermafbeelding 2021-11-22 om 10.04.01

Netwerken op de skipiste in plaats van in een duffe conferentiezaal

GENT - Adventure Venues inspireert ondernemers via informeel georganiseerde avontuurlijke activiteiten en reizen. Laurent Moyersoen: "Deze winter ruilen we duffe conferentiezalen in voor skipistes, waar avontuurlijke ondernemers kunnen netwerken en geïnspireerd worden." Op 27 november lanceert het bedrijf zijn kick-off winterprogramma met een indoor ski en snowboard activiteit in Aspen bij Wilrijk. Angelo Medagoda van Dinner on the lake deelt er zijn verhaal en lessons learned tijdens het aansluitend diner.

“We hebben de afgelopen jaren in Nieuwpoort een sterke community uitgebouwd van avontuurlijke ondernemende professionals door maandelijks samen op zee te zeilen met verschillende zeiljachten. Hiervoor was geen zeilervaring vereist waardoor het toegankelijk werd om te proeven van het zeilen en velen deze mooie sport hebben ontdekt. We breiden dit concept nu uit naar andere avontuurlijke sporten, activiteiten en reizen via Adventure Venues”, vertelt Laurent Moyersoen, mede-initiatiefnemer. “De komende maanden staan dan ook heel wat activiteiten op de agenda.”

Netwerken op de skipiste

Zaterdag 27 november gaat de eerste winter activiteit door in Aspen bij Wilrijk. Indoor ski of snowboarden en tegelijkertijd netwerken, een unieke beleving volgens de initiatief nemers.

“We richten ons op een avontuurlijk publiek. Ondernemen is immers ook een avontuur met pieken en dalen. In plaats van te kiezen voor een duffe conferentiezaal, kiezen wij deze winter voor de skipiste als unieke setting om te netwerken en geïnspireerd te worden.”

 

Inspirerende verhalen voor en door ondernemers

Daarnaast is er ook nog een passend diner voorzien en deelt Adventurepreneur Angelo Medagoda, founder van o.a. ‘Dinner on the lake’ zijn inspirerend ondernemersverhaal als spreker.

“We merkten dat er vraag is naar informele, avontuurlijke activiteiten in combinatie met inspirerende talks van ondernemers zoals Wim Ballieu, Leslie Cottenjé en Henri Jacobs. Zij delen hun ondernemersverhaal en lessons learned tijdens de aansluitende diners”, aldus de initiatiefnemers.

Lancering winter programma

Voor de komende wintermaanden staan nog diverse activiteiten op de agenda, zoals tourski en splitboard trip, ski week en een wildernis expeditie in lapland.

Inschrijven voor de winter activiteiten kan via: https://adventurevenues.com/snow