Furnibo Maeyaert Steven

Steven Maeyaert (Furnibo) op de shortlist voor de titel ‘Bouwman van het Jaar’

VEURNE - Steven Mayaert is als enige West-Vlaming, opgenomen op de shortlijst van drie ondernemers die dingen naar de titel 'Bouwman van het Jaar'. Op donderdag 9 december wordt de Belgian Construction Award ‘Bouwvrouw en Bouwman van het Jaar’ uitgereikt aan de vrouw en man die het voorbije jaar bijdroegen aan het positieve imago van de bouwsector. 

Gaat de titel ‘Bouwman van het Jaar’ naar West-Vlaanderen? De kans zit er in met dank aan Steven Maeyaert van het innovatieve Veurnse bouwbedrijf Furnibo. Uiteraard is Maeyaert danig opgezet met de erkenning, zoals hij in smetteloos West-Vlaams aangeeft. “Preus lik fjirtig omarm ik deze nominatie”, zegt de ondernemer. “Ik ben zotcontent voor ons bedrijf en alle medewerkers van Furnibo die elke dag met hart en ziel klawieren en samen bouwen aan iets moois voor onze klanten.”

Als West-Vlaams ondernemer met een hart voor de bouw gelooft Steven rotsvast in teamwork, in correcte samenwerking en het aangaan van betrouwbare en duurzame partnerships. Zowel met medewerkers als met klanten en andere bouwprofessionals. Intussen zit die overtuiging onwrikbaar vervat in het DNA van bouwbedrijf Furnibo. “Ik hou ervan samen met mijn team uitdagende projecten aan te gaan die quasi onmogelijk te realiseren lijken”, aldus Maeyaert. “We zetten daarbij sterk in op het digitaliseren van onze werking en het hele bouwproces. Zo kennen we een duurzame groei, vooral gebaseerd op steeds terugkerende klanten.”