Peaches and Cream Geel

Peaches and Cream focust op party’s en pimpen

De Geelse erotische winkel Peaches and Cream zal zich in de toekomst focussen op haar workshops, webshops en homeparty's. Om dit waar te kunnen maken, heeft uitbaatster Sanne Van Lierde de moeilijke beslissing genomen om haar fysieke winkel aan de Pas in Geel te sluiten.

“Na lang nadenken en overleggen hebben we deze knoop doorgehakt”, zegt zaakvoerster Sanne. “We hebben onze handen vol aan onze Peachy Party’s en Piemelpimpfeestjes. Daarom hebben we besloten om ons hierop te focussen.” Het runnen van een fysieke winkel, in combinatie met de andere activiteiten én een baby was niet langer haalbaar.

“De fysieke winkel was een fantastische manier om onze Peachy Party’s bekendheid te geven. Daarnaast hebben we de afgelopen 2 jaar een sterk klantenbestand uitgebouwd door sterk in te zetten op sociale media.” Alle geplande activiteiten van Peaches and Cream blijven wel doorgaan, zoals de make-upworkshops en de ‘burlesque’-lessen.

Peaches and Cream in Geel kondigde zich begin 2020 aan als een vrouwvriendelijke erotische shop. Het assortiment van prikkelende artikelen wil niet vulgair zijn, maar leert mensen op een laagdrempelige manier hun seksualiteit verkennen.